Skip to main content

Forkæl mor

Vi ved hverdagen er travl, og tiden flyver afsted med lange arbejdsdage, møder og alt det andet praktiske der hører til den moderne livsstil. Men har du husket din elskede mor? Vi hører tit at en blomst er et klassisk valg, men fik hun ikke også det sidste år?

Forkæl din mor med den bedste mors dags gave, giv lidt tilbage af al den kærlighed hun har givet dig. Ved du hvad din mor godt lide af vin? Vi vil i dette indlæg forsøge at hjælpe dig.

Er hun til rødvin, hvidvin eller rosévin?

Vi ved det kan være svært at købe vin til andre, grundet de mange forskellige smagsnoter, druesorter, og områder. Hvad kan din mor mon lide?

Udvalgte vine fra Frankrig:

Ville en gavekurv passe bedre?

Ved Byens Vinhandel leverer vi året rundt gavekurve til vores kunder. Vi sammensætter alle gavekurve efter årstiden, og hvad der rører sig i markedet. En gavekurv ville være perfekt til din mor, vi ved hun vil blive glad! Se udvalgte gavekurve nedenfor. Hvis du har specifikke ønsker, er det vigtigt du gør opmærksom på det ved betaling – skriv blot en bemærkning.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp og gode råd til den perfekte mors dags gave? Så kontakt os allerede i dag, så vil vi være behjælpelige med at finde den helt rigtige gave til dig. Vi kan kontaktes på vores e-mail, eller telefon. Find vores kontaktoplysninger på kontakt os siden.