Skip to main content

De bedste vine fra Bordeaux

Bordeaux er et af de store vinområder i Frankrig, og det er stedet i vinverdenen, hvor der er flest vinslotte. Det er en flot og anerkendt vinregion som alle kender, også dem som ikke interesserer sig for vin og dens historie. På markedet er der generelt meget stor efterspørgsel på vine fra Bordeaux, også hvis man tager produktionsmængden i betragtning.

Hvorfor er Bordeaux-området så speciel?

Bordeaux har i en lang årrække været i stor udvikling, og er fortsat i stor udvikling. I Bordeaux er der mange anerkendte vinproducenter, og efterspørgslen på vin fra de anerkendte producenter er høj. Dette påvirker også prisen for slutforbrugeren, og derfor er “knap så kendte” producenter begyndt at producere fantastisk vin. I Bordeaux er der også små familieejet vingårde, som producerer det bedste vin – det er disse vingårde vi importerer fra.

Gironde-floden

Når man tager udgangspunkt i de unikke Bordeaux vine, opdeler man området i højre og venstre bred af Gironde-floden. Højre bred er der Médoc og Graves, som har de populære appellationer som fx Margaux, Haut-Médoc, og St. Estèphe. På den højre bred af floden findes der kendte appellationer som Saint-Émilion og Pomerol.

Hvor kan jeg finde gode Bordeaux vine?

Vi har nøje udvalgte vine fra Bordeaux, Frankrig. Vores vine stammer fra små familieejet vingårde, dette sikrer at kvaliteten er højere end prisen. Se udvalgte Bordeaux nedenfor.

  • Tilbud
  • Tilbud
  • Tilbud
  • Tilbud
Se hele udvalget her