Skip to main content

Konfirmationer & Vin

Konfirmationer er en god start på foråret, og det det er en stor dag for mange – især for konfirmanden, som endelig går ind i de voksnes rækker. Det er vigtigt at dagen er så perfekt som mulig, så familie, venner, og konfirmanden går glade hjem fra festen igen. Et sted hvor du nemt kan glæde gæsterne, og overraske dem er ved at servere den rigtige vin. I dette blogindlæg har vi samlet lidt tips og tricks, som kan gøre din planlægning nemmere.

Den overordnede checkliste

1. Spar på pengene: 
Vi ved alle godt at kvalitet og pris tit hænger sammen, men vinen behøves nødvendigvis ikke at være i den dyre ende. Man kan sagtens finde gode vine i et moderat prisleje, også her ved Byens Vinhandel. Vi har et stort udvalg af kvalitetsvine til lave priser.

2. Få hjælp og rådgivning
Vi ved det kan være svært at finde den rigtige vin, især hvis den skal serveres for andre end dig selv. Så hvis har problemer med at finde den rigtige vin, så anbefaler vi at du får hjælp af en professionel. Er du i bare lidt i tvivl, så spørg efter hjælp – det koster ikke ekstra. Vi kan hjælpe dig allerede i dag, tag endelig kontakt til os.

3. Vælg den sikre vin
Kender du allerede den rigtige vin, som du og dine nærmeste er helt vilde med – så kunne det være et godt bud på vinen til den store dag. Så hvis du kender en producent, som leverer god vin, så ville det være klogt at gå med dem.

Hvor meget vin skal man bruge?

Det er naturligvis individuelt fra fest til fest, hvor meget vin der bliver drukket, men der er en god tommelfingerregel. Man siger som regel at man skal regne med 1 flaske velkomstvin til 4 – 6 personer, det samme gør sig også gældende til hvidvinen. Ved rødvin bør man sætte 1 flaske af til 2 – 3 personer. Ved dessertvin skal man i de fleste tilfælde kun bruge 1 flaske til 8 – 10 personer.

Vi har købt for meget.. Hvad gør vi så?

Man kan nemt komme til at købe for meget vin til en større begivenhed, fordi man vil sikre sig at beholdningen holder til hele festen. Heldigvis plejer dette ikke at være et problem, de fleste forhandlere tager gerne ubrudte kasser eller flasker retur igen. Dette anbefaler vi at du forhøre dig omkring inden køb. Ved Byens Vinhandel kan du nemt og hurtigt returnere dit overskydende vin, vi kræver blot du kigger ind forbi vores butik.

Bestil vin online allerede i dag

  • Tilbud
  • Tilbud
  • Tilbud
  • Tilbud
  • Tilbud
  • Tilbud
Se hele udvalget

Leave a Reply